Återförsäljare Forever LivingForever har verksamhet i drygt 150 länder i alla världsdelar och är därmed världens största odlare, tillverkare och distributör av Aloe vera. Produkterna bygger på Aloe vera från företagets egna plantager. Genom att äga hela produktionsprocessen, från planta till färdig produkt, kan Forever kontrollera och garantera högsta kvalitet.

Att leva aktivt och ta hand om sig ligger i tiden och allt fler människor intresserar sig för naturliga alternativ som ger dem både kvalitet och resultat. Forever är idag Skandinaviens största direkthandelsföretag inom kosttillskott och hudvårdsprodukter baserade på Aloe vera.

Återförsäljarna får stöd och utbildning både från sina handledare och från Forever. Om de väljer att ta steget från att enbart ägna sig åt försäljning till att även introducera nya återförsäljare och coacha dessa till framgång, får de ersättning av företaget för det arbetet.

Fördelarna med en egen verksamhet är många. Möjligheten att själv styra sitt arbete och sin inkomst är två av dem. Resultat och inkomster är en direkt spegling av återförsäljarens arbetsinsats: man väljer alltså själv vad man vill uppnå med sin verksamhet. Många börjar i liten skala för att tjäna lite extrapengar och kan efter hand gå över till att helt försörja sig på sin verksamhet – allt beroende på vilka mål de har.

Om du vill jobba i ett trivelig miljö, glada människor och värdens största aloe vera konsept, kan du klicka på denne länken, så får du mer information direct:


Länk till min Forever Living information och shop