Pass av hem & djur:

För vi begynner, kommer hem till dig, hälsar på dig och ditt djur, pratar lite om hur ditt djur är. Vi avtaler dagar och du beställar tillsammans med oss, om du vill ha hälp med det. Vi kommer på lørdagar kl. 16.00 - 17.00 och det tar ca. 30 minutter. Det gör vi sälvsagt gratis.

* Vid pass av djur, kommer vi hem til djuret, städar i bur, ger mat/vatten, gosar lite om djuret vill. Katter slepper vi ut/inn om du vill, och hundar får rastning på morgon och kvell och så sover vi hos hunderna. Hunderna kan bli med på promenader på dagtid. Det vill si at dom är hemmifrån hela dagarna tillsammans med oss, när vi är på promenader med hundrastningshunderna.

* Vi kommer ochså till att bevaka ditt hem, men har inget ansvar om det skulle bli innbrott, brann o.l., ta inn tidningen/ post, vattna blommor och lite småpyssel, om du vil. Men vi målar inte om vardagsrummet eller städar, fotutan det vi sälv har gort.

* Vi kommer till at ha med vår egen mat, sängkläder, talettsaker o.l., men blir jätteglada om vi får en säng att ligga i, låna diskmaskin, micro, kylskåp och dusj och sånna saker som gör vardagen enklare. Vi sover över kun hos hundar, om inte annat är avtalt.

* Vi anbefalar forsäkring på din hund eller ditt djur. Vi forsäkrar oss, så du vil inte få några krav från oss, om hunden/djuret skulle bita oss eller våra saker.

Priser pass: 

2 dagar: 2000kr
3 dagar: 2500kr
4 dagar: 3000kr
5 dagar: 3500kr

+ Enstakad dag: 1200kr (inte samma vecka)
+ lördag, söndag & röda dagar: 800.- pr. dag/ gång.

+fra 2 djur/bur från samma hem: 100.- pr. dag/ gång
+fra 3 djur/ bur från samma hem: 150.- pr. dag/ gång
+fra 4 djur/ bur från samma hem: 200.- pr. dag/ gång
+fra 5 - flere djur/ bur från samma hem: 250.- pr. dag/ gång

Eks: 1 djur/ bur
måndag - söndag = 5100.-
Måndag - fredag = 3500.-
Lørdag - søndag 1600.-

Eks. 2 djur/bur
måndag - söndag = 5800.-
Måndag - fredag = 4000.-
Lørdag - søndag = 1800.-

Eks. 3 djur/bur
Måndag - søndag = 6150.-
Måndag - fredag = 4250.-
Lördag - söndag = 1900.-

Om vi har din hund på hundrastning får du 20% rabatt på priset.
Priset gäller påbegynt dögn.

 
Gäller båda rastning och pass: 

Du får tillsendt faktura på mail efter du har bookat.

Om du inte avbeställar förbookad tid senast 14 dagar för, måste du betala hela belopet oavsett orsak.
Om du har tid på måndag kl. 12.00, så måste du si till senest fredag kl. 11.59. 14 dagar före.

Vi tar inget ansvar om ditt djur skulle bli sjuka, skadade,  forsvinna eller dö eller liknande. Men vi kommer at göra allt vi kan för att dom skal ha det så gött det går tillsammans med oss och naturligvis ta djuret til veterinär e.l. om det är nödvendigt. Ägaren står för alle utgifter till djuret. (Vi betalar naturligvis våra saker som drivstoff, parkering o.l.)
Om du inte sier i från om ditt djur är sjukt eller löper, före vi kommer för att rasta, så står du till ansvar för alla djuren i hemmet eller på rastningen. OM det har bitt sjukt efter du har gått och före vi kommer och vi upptäcker det, sier vi i från till dig, men tar inte med oss djuret på promenad.

Om det är jättekaldt eller varmt ( mindre enn -10 & mer enn +25), går vi inte lång promenad. Endast ut för att kissa o bajsa. Får vi det till, går vi heller 2 gånger på en dag. Ingen reduktion i priset.

Vi anbefaler att forsäkra alla djur.

Sentha innehar f-skatteseddel och det tillkommer inga dolda saker i priset.
Forebehold om skrivfel och prisjustering!